homonnai gergely rip

 45 éves korában elhunyt Homonnai Gergely dobos a Cadaveres és az Ektomorf zenekarok korábbi tagja. A hír a Cadaveres hivatalos Facebook-oldalán jelent meg. Körmi így búcsúzott egykori zenésztársától...

♥ GREG H ♥
 Csupa nagy betűvel. Sokan ismertétek, tudjátok, tudtátok. Gergő a Cadaveres zenekar első dobosaként - 2005-ben - megkerülhetetlen szerepet játszott abban, amerre indultunk, elindultunk együtt, akkor. A Cada előtt a Horda, majd a Hybid zenekar ütőseként ismerhettem meg és ismerhettétek meg sokan kedvességét, közvetlenségét. Mikor elkezdtem újraszervezni a zenekart, csakis vele képzeltem el a jövőt, a jövőmet.

 Fantasztikus időszak volt, Gergő, Balika, Lacy, Ádi, Máté......végtelen koncertek, végtelen utazás, végtelen sörök. Maradandó élmények, meghatározó, közös időszak. Vállvetve akartuk, mindent, mindannyian. Két fantasztikus lemez és egy kislemez a lenyomata ennek a pár évnek ( Soul Of A New Breed 2006. , Lost Souls 2007. , Evilution 2008. ) illetve egy DVD őrzi ( Devil's Dozen ) az emlékeket, amiket együtt megéltünk, megélhettünk a 2000-es évek derekán. Gergő zenei pályája az Ektomorf zenekarban teljesedhetett ki, majd végleg abbahagyta a dobolást és a sportban találta meg önmagát.

 Köszönök, köszönünk neked Gergő mindent, jó ember voltál. Kaptam a jóságodból én is, amire - most már tudom - nagy szükségem volt akkor. Jó visszagondolni a közös melóra is az Atlantis Yamaha égisze alatt. Nagyon szerettünk és szerettük volna, ha a jubileum és a búcsú kapcsán dobolsz megint mögöttünk egy kicsit.....ez már sajnos nem történhetett meg.
Szeretettel búcsúzunk most tőled!

Cadaveres / Körmöczi Péter

Homonnai Gergely 1978 - 2023