maple

Hírek röviden:

  • A Neverheard Distro kiadásában jelenik meg a Paragon Zero posztumusz albuma "Hexikon" címmel. A megjelenés napja (február 23.) egyben a 2021-ben elhunyt Bonnyai Péter "P" gitáros 33. születésnapja is lenne. A lemez digipak CD-n jelenik meg 99 példányra korlátozva.
  • Márciusban a thrasher Archaic a holland God Dethroned előzenekaraként fog játszani összesen négy estén Belgiumban, Svájcban, Ausztriában és Lengyelországban.
  • Március végén indul a Thy Catafalque európai koncertkörútja az The Answer Lies In The Black Void társaságában. Az eddig bejelentett 7 állomás (német, cseh, dán, holland és osztrák dátumokkal) még bővülni fog.
  • Az AWS zenekar új nagylemeze májusra várható "Innen szép nyerni" címmel. Siklósi Örs halála óta ez lesz a csapat első albuma Stefán Tamás énekessel, aki egy éve csatlakozott a bandához.
  • A holland Hammerheart lemezkiadó égisze alatt jelenik meg a Sear Bliss zenekar kilencedik stúdióalbuma idén júniusban "Heavenly Down" címmel. A lemez felvételei az osztrák The Mushroom stúdióban zajlottak Scheer Viktor "Max" irányításával, a nyolc dal végső megszólalását pedig nem kisebb név, mint Dan Swanö alakította ki az Unisound stúdióban. A lemezborítót egy régi ismerős, a klasszikus Sear Bliss-albumokon is dolgozó Kris Verwimp alkotta meg.

Friss megjelenések: