maple

Hírek röviden:

  • Elindult a 2024. február 9-én napra pontosan 15 éves fennállását ünneplő The Southern Oracle hardcore metal csapat jubileumi turnéja. Eddig a szegedi és a veszprémi koncertek zajlottak le, hátra van még Sopron, Szombathely, Kecskemét, Székesfehérvár és persze február 9-én az Akvárium klubos buli a fővárosban.
  • Az Omega Diatribe szerződést kötött az olasz Wormholedeath ügynökséggel, hogy a banda tavaly decemberben megjelent "Deviant" című albumát az Egyesült Államokban, Európában és Japánban promótálja.
  • Január 29-én a Dalriada is kihajózik Miamiból a legendás "70000 Tons Of Metal" fesztivál óceánjárójával, olyan bandák társaságában, mint az Angra, a Blind Guardian, az Einherjer, a Fleshgod Apocalypse, a Grave Digger, a Katatonia, a Nile, a Sodom, a Waltari és még sokan mások. A fesztivál hivatalos honlapja ide kattintva érhető el.
  • Az Édesdead zenekarnak új basszusgitárosa van Romhányi Levente személyében, miután Kissik Petra tavaly nyáron kiszállt a bandából. A 2023 szeptemberében megjelent "Nem éri a láb el a földet" albumot még Lugosi Domokos segítségével vették fel. Élőben március 8-án az S8 Underground klubban lesz először csekkolható az új felállás.
  • A Magma Rise új albuma "Neither Land, nor Sea" címmel jelenik meg április 5-én a H-Music kiadásában. A lemez felvételei Sopronban az MD Stúdióban zajlottak Schmiedl Tamás irányításával.

Friss megjelenések: