A legfrissebb klipes dalok és dalpremierek magyar bandáktól a metalzene minden stílusából.


 Ősszel jelenik meg a szegedi, prog-metalos Skore második albuma, amelyről most elsőként az "Immunizer" című tételt mutatták be.

 Áprilisban jelent meg a Mindenen Keresztül rock/metal csapat négyszámos EP-je, amelyről most az "Újabb világ" című dalra készítettek klipet.

 A jövő héten megjelenő dupla Omen-válogatásalbumra a 30 éves jubileum alkalmából Stula újraénekelte a banda legnagyobb dalait. Igazi különlegességként a "Fagyott világ" új verziójában Stula mellett két korábbi Omen-torok is hallatja a hangját, még pedig Kalapács József alapító-énekes és Koroknai Árpi. Az Omen-válogatással egy napon jelenik meg Kalapács József lírai dalokból összeállított "Szelíd metálosok" című anyaga is.

 "Agónia" címmel egy 15 perces dalt tett közzé a Tóth József gitáros és Sütő Gábor énekes alkotta Bipolar Disorder a készülő új nagylemezükről, amely hangulatában az idén áprilisban megjelent "Lélek hamvak" folytatása lesz.

 A budapesti Overdozer zenekar három éve indult, de csak 2020 végén lett stabil a jelenlegi felállás, ez pedig itt a "Mean Machine", az első közzétett daluk egy szöveges videóval kísérve.

 "Dusk" címmel megjelent a győri hardcore/thrash metal banda Devoid második albuma, és vele egy időben mutatták be a "Burn Alive" dalhoz forgatott klipet.

 Az ex-Beholder-tagok által alapított debreceni Bypass Of Anger groove metal/rock banda épp egy éve adta ki bemutakozó EP-jét, és még ezen a nyáron érkezik a folytatás, amelyről elsőként az "Álom" című dalt mutatják be videóklip kíséretében.

 A Molics Zsolt énekes vezette Cool Head Klan és az Action/Sex Action frontember Szasza közös dallal jelentkezett.

 Július elején jelenik meg az Omen zenekar dupla válogatásalbuma, melyen a 30 éves jubileum alkalmából a legjobb dalaikat Stula újraénekelte. Az 1994-es "Jelek" albumról származó "Ne a pénz" című dal új változatához klipet is forgattak.

 A nevét Kill With Hate-ről Beneath The Void-ra változtatott death metal zenekar a mai napon adja ki "Into Oblivion" című új albumát, amelyhez kedvcsinálóként a sötét hangulatú "By the Seventh" dal kapott videóklipet.

 A 2019-es "Terápia" című Moby Dick nagylemez újabb dalához forgatott klipet a soproni veterán metalbanda.

 Hétvégén jelenik meg a Godgiven új nagylemeze, amelynek "Doggiven" című számához Acélos Balázs (Don Gatto) forgatott klipet.