magor live

 Lassan elfogy a Magor zenekar. Augusztusban az alapító, gitáros Kátai Roland lépett ki a metalcore csapatból, most pedig a dobos Sápi Marci dobta be a törölközőt.

Drága Magoros barátok!

Itt Marci. Beszélnünk kell. Sajnos nekem a Lehel Rockfeszt volt az utolsó koncertem a Magorban. Ez most lehet, hogy váratlanul ért benneteket és kérlek ne haragudjatok rám, hogy nem mondtam el nektek előbb. A zenekar többi tagja is az elmúlt napokban tudta meg. 11 éve vagyok ennek a közösségnek a tagja és rengeteg mindent köszönhetek nektek és a zenésztársaimnak. Durva, de én valójában köztetek nőttem fel. 😀 Itt tanultam meg rengeteget az összetartásról, felelősségről, munkáról, alázatról. Két lemez, rengeteg koncert, fesztivál, turnék, bulik veletek, amiket sosem felejtek el.

Az elmúlt években azt vettem észre magamon, hogy már nem teszek bele annyit a zenekarba, amennyit az megérdemelne. A doboláson túl igyekeztem kivenni a részem a szervezésben, háttérmunkában, de be kellett látnom, hogy túlvállalom magam és nem csinálom már olyan szívvel-lélekkel, ahogy kellene.

Ti tudjátok a legjobban, hogy mennyi nehézségünk volt! Mennyi tagcserénk! Ez ilyenkor zeneileg és emberileg is nagyon nehéz. Elfáradtam ezekben. Úgy érzem, ha maradok, hátráltatom a zenekart, a többieket. Viszont ha kiszállok, keletkezik majd egy űr, amit a többiek együtt, összefogva talán be tudnak tölteni és így erősebbek lesznek együtt.

Rám új feladatok, új kihívások, új zenék várnak - mert a dobolást nem hagyom abba, végülis 28 éve csinálom 😀 És bízom benne, hogy a Magor 15.-ik, 20.-ik, 100.-ik szülinapi buliján találkozunk még és koccintunk majd! 🙂