road dobos szabo erik

 17 év után bomlott meg a Road egysége, miután Szabó Erik dobos bejelentette, hogy kilép a zenekarból. Új dobosról egyelőre nincs hír. A zenekar közleménye:

Kedves Barátok, Rajongók, Szimpatizánsok, Kíváncsiskodók!


Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett kalandos kis életünk.
Egyetértésben úgy határoztunk, hogy 17 év után Erik, és a ROAD zenekar útjai a mai nappal elválnak. Most békében, barátságban elbúcsúzunk egymástól és külön utakon folytatjuk tovább az életünket.
Azt éreztük magunkon egy ideje, hogy már nem olyan hévvel álltunk Erikkel egy-egy új kihívás elé, nem volt már az a régi tűz, az a rendületlen, együtt győzni akarás, se az a hit se az az erő, mint ami régen. Fontos, hogy az ember úgy élje az életét, azt az utat járja, ami boldoggá teszi, ahol megleli a lelki békét, ami feltölti, ami élteti!


Mi hárman, Imi, Goya és Máté, ahogyan eddig is, ezután is megyünk és csináljuk tovább, éljük az álmainkat a ROAD-ban! Készül az új nagylemez, hamarosan sok izgalmas infóval jelentkezünk, mutatunk majd új dalt, új klipet és azt is eláruljuk, mikorra várható az új album.
Eriknek pedig ezúton kívánunk boldogságot, békét és sikereket a jövőben!
Kérjük tartsátok tiszteletben és fogadjátok el a közös döntésünket! Ennyit tudunk és ennyit is akarunk erről elmondani.


Senkinek nem könnyű ez, de biztosak vagyunk abban, hogy hamar megtaláljuk majd az új játszópajtásunkat és amikortól már újra lehet, találkozhatunk a ROAD koncerteken!
Addig is tartsatok velünk az Instán, a Facebook-on és a YouTube-on!
Köszönjük mindnekinek és ne feledjétek:
AMI NEM PUSZTÍT EL, AZ MEGERŐSÍT!