wrathofazazel 2021

Mint azt sokan tudjátok, jövőre lesz 20 éves a Wrath of Azazel zenekar. Azt már valószínűleg kevesebben tudjátok, és erről szólna ez a rövid közlemény, hogy ez lesz az utolsó mérföldkő a történetünkben.

20 év sok idő egy zenekar életében, főleg egy underground zenekaréban, ráadásul ezt még azzal is megfejeltük, hogy az elmúlt 13 évet így öten, tagcserék nélkül vittük végig, ez elég ritka ebben a műfajban.

Nem szeretnénk nagyon mélyen belemenni a miértekbe, sajnos egyszerűen az utóbbi időben megfáradt kicsit a zenekarhoz, a zenéléshez való viszonyunk, már nem tudjuk tiszta szívvel tovább vinni az underground lángját ebben a formában, így úgy döntöttünk, hogy a 20. születésnapi koncertünk egyben a történet lezárása is legyen, egy búcsúkoncert formájában.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Mindenkinek, aki valamilyen formában segített minket ebben a 20 évben, még az is megadatott, hogy vannak olyanok, akik az első pillanattól az utolsóig velünk voltak, ezért nem lehetünk elég hálásak.
És persze főleg köszönjük Nektek a rengeteg felejthetetlen koncertet, a tapsokat és a koncertek utáni hajnalig tartó koccintásokat!

Várunk Mindenkit 2022. február 12-én az S8-ba még egyszer, utoljára egy közös koncertre, éneklésre és bulizásra!

Gyertek és ordítsuk együtt utoljára, hogy Azazel! ???

Forrás: facebook.com/WrathOfAzazel

Hallgasd meg a banda legutóbbi albumát: "Gyászba taszítva" (2020)